Näin toimii kuukausitilaus!

Onko puhdistusaine päässyt yllättäen loppumaan eikä viitsisi odotella uuden pullon saapumista? Varaudu ajoissa ja tilaa puhdistusaine kuukausitilauksena, jolloin me huolehdimme siitä, etteivät suukojeet jää ilman kunnollista puhdistusta!

Mikä kuukausitilaus?

Kun valitset kuukausitilauksen, lähetämme tuotteen automaattisesti valitsemasi aikataulun mukaisesti. Voit valita, kuinka usein tuotetta lähetetään, minä päivänä ja kuinka pitkällä aikavälillä tilauksesi on voimassa. Lähetämme vahvistusviestin sähköpostitse 10 päivää ennen uuden tuotteen lähettämistä sekä laskun lähetettyämme tuotteen.

Miten kuukausitilaus toimii?

Kuukausitilaus edellyttää rekisteröitymistä verkkokauppaamme. Tämä helpottaa myös tilaamista verkkokaupastamme. Valitse haluamasi tuotteen kuukausitilaus (Ortho tai hammasproteesien puhdistusaine). Valitse tuotesivulta:

  • montako kappaletta haluat kuukausitilaukseen, jos haluat enemmän kuin yhden
  • kuinka usein tuotetta toimitetaan (joka kuukausi, joka toinen kuukausi, joka kolmas kuukausi)
  • tilauksen voimassaoloaika, jonka jälkeen kuukausitilaus raukeaa automaattisesti (3 kk, 6 kk tai 12 kk)
  • toivottu toimituspäivä seuraaville tilauksille (valitse mikä tahansa päivä kuukaudesta, voi olla myös tekstinä)

Huomioithan, että vaikka pyrimme toimittamaan tuotteen ajallaan, emme voi taata oikeaa toimituspäivää. Toimitusaikaan voi vaikuttaa myös kuljetuksen tyyppi. 

     Lisää tuote ostoskoriin ja maksa tilaus normaalisti kassalla. Voit lisätä samaan tilaukseen muitakin tuotteita, mutta ne eivät sisälly kuukausitilaukseen, ellei niitä ole valittu kuukausitilauksena (tällä hetkellä saatavana vain Ortho ja Hammasproteesien puhdistusaine). Valitse tilaukselle sellainen toimitustapa, jota haluat jatkossa käytettävän kuukausitilauksiin.         Ensimmäisen tilauksen lähetämme heti. Jatkossa lähetämme tuotteen asiakastiedoissa näkyvään osoitteeseen halutuin aikavälein. Lähetämme tilausvahvistuksen 10 päivää etukäteen sähköpostitse. Kustakin lähetyksestä lähetetään lasku asiakastiedoissa näkyvään sähköpostiosoitteeseen, kun paketti on lähetetty. Laskussa on maksuaikaa 14 päivää.

Mitä etuja on kuukausitilauksella?

Kuukausitilauksesta ei tule lisäkuluja. Sen sijaan sillä saat käyttöösi etuja:

  • ensimmäiseen tilaukseen saat kaupan päälle veloituksetta puhdistusharjan sekä puhdistusrasian
  • seuraavissa tilauksissa toimituskulut ovat puoleen hintaan
  • kuukausitilauksissa tuotteesta saa alennusta 10%
  • saat kullekin tilaukselle maksuaikaa 14 päivää (lukuun ottamatta ensimmäistä tilausta, joka maksetaan verkkokaupassa)

Kuukausitilaus on helppoa ja kätevää, eikä sinun tarvitse enää miettiä, milloin olisi oikea aika täydentää varastoja. Lisäksi se on edullisempaa kuin tuotteiden ostaminen erikseen.

Miten voin seurata kuukausitilaustani?

Kirjautumalla omalle tilillesi näet aina seuraavan avoimen tilauksen ja toimituspäivän. Voit myös ladata toimitetun tilauksen laskun omalla tililläsi. Jo luotuja tilauksia ei kuitenkaan voi muuttaa omalla tilillä. Jos haluat muuttaa seuraavan tilauksen tietoja tai toimituspäivää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@isodent.fi tai yhteydenottolomakkeella.

Mitä tulisi huomioida kuukausitilauksessa?

Jos et haluakaan jatkaa kuukausitilausta määräajan loppuun, voit lopettaa tilauksen milloin vain ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen myynti@isodent.fi tai yhteydenottolomakkeella. Huomioithan, että tilaus on peruutettava vähintään viikko ennen uuden tuotteen saapumista. Jos haluat tehdä muita muutoksia tilaukseen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

       Kuukausitilauksessa käytetään osoitetietoja, jotka asiakas on antanut rekisteröityessään verkkokauppaan. Jos osoitetietosi muuttuvat, päivitä ne hyvissä ajoin omilla sivuillasi, jotta seuraavakin paketti päätyy oikeaan osoitteeseen.

Voinko jatkaa kuukausitilausta määräajan jälkeen?


Voit! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hyvissä ajoin, niin jatkamme kuukausitilausta.


Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä sähköpostitse myynti@isodent.fi tai täytä yhteydenottolomake.

Lahjakortti