Uusi kohde hyväntekeväisyyskampanjassa

Seuraava lahjoituskohde kampanjassamme on Suomen luonnonsuojeluliitto.

Suomen luonnonsuojeluliitto on maamme vanhin ja vaikuttavin ympäristöjärjestö, jolla on 150 paikallisyhdistystä ja tuhansia aktiiveja ympäri Suomen. Suomen luonnonsuojeluliitossa tehdään väsymättä töitä, jotta luonto ei katoa ympäriltämme. Silloin myös meillä ihmisillä on tulevaisuus.

Tällä hetkellä joka yhdeksäs suomalainen laji on vaarassa kuolla sukupuuttoon, ja joka toinen luontotyyppi on uhanalainen. Luonnonsuojeluliiton suojelutyö tuottaa konkreettisia ratkaisuja elinympäristöjen ja lajien ahdinkoon. Luonnonsuojeluliitto torjuu ilmastokatastrofia, edistää kestävää kehitystä sekä toimii ihmisen luontosuhteen hyväksi. Lahjoituksilla turvataan niin luonnon kuin meidän ihmistenkin tulevaisuutta.

Toukokuusta elokuuhun lahjoitamme jokaista verkkokaupastamme ostettua tuotetta kohden 30 senttiä Suomen luonnonsuojeluliitolle. Tervetuloa mukaan auttamaan!


Kiinnostuitko? Lue lisää Suomen luonnonsuojeluliiton toiminnasta.

Mitä lahjoituksilla luonnolle saadaan aikaan? Lue lisää Luonnonsuojeluliiton saavutuksista: https://www.sll.fi/mita-me-teemme/suojeluvoitot/

Haluaisitko tehdä lahjoituksen suoraan järjestölle? Katso lahjoitusvaihtoehdot.Kuva: Ansel Siegenthaler / Luonnonsuojeluliitto
Lahjakortti